till startsidan skicka e-post till bergs grafiska

Vårt kedjeföretag

Prinfo Bergs Grafiska är medägare i Prinfo AB sedan starten 1994.
Prinfo är rikstäckande i Sverige, Danmark och Norge samt en av de största grafiska aktörerna i Skandinavien (omsättning c:a 1,5 miljarder kr). Bolaget ägs av självständiga grafiska företag som samarbetar och driver ett avancerat utvecklingsarbete på många fronter.

Genom samarbetet kan vi erbjuda dig som kund:

 

Prinfo Bergs Grafiska är ditt nätverk när det gäller tryck och kommunikation. Vi har en stor kontaktyta när det gäller kommunikation och fungerar gärna som bollplank. Vi har också tillgång till stor erfarenhet och produktionsresurser genom vårt delägarskap i Prinfo AB, som vi bildat tillsammans med närmare 30 andra tryckerier och grafiska företag över hela landet. Samarbetet ger oss möjlighet att bevaka och testa senaste teknik, vi kan dela på stora jobb, mycket snabba jobb som ska levereras ute i landet kan vi trycka på plats, vi klarar hela kampanjer med allt från etiketter till stortavlor. Även volymkopiering, färgkopiering och digitaltryck. En tröja med tryck, likväl som en bussbaksida kan slinka med också.

Tillförlitlighet när det gäller att klara ett uppdrag med all den backup som finns i kedjan är uppenbar. Och framförallt har du bara en kontakt som kan erbjuda den omsorg och närhet som krävs i den allt snabbare och allt mer komplexa produktionsgången.

Prinfosamarbetet gör att vi kan erbjuda dig allt tryck. Bland de 100 Prinfo företagen finns maskiner och kunskap för att trycka t.ex. kedjeblanketter och kuvert som färgutskrift av mässaffischer eller framtagning av en illustration. Dessutom har vi ett stort formatområde. 4-färg kan vi erbjuda i formaten A4, A3, A2, 50x70, 70x100 och 120x160 cm.

Ta kontakt med oss på PrinfoBergs Grafiska när det gäller all information som ska spridas. Som du förstår har vi ett nätverk som står klart. Speciellt duktiga är vi på den praktiska sidan och att se till att det fungerar hela vägen. Tillsammans med dig kan vi hitta en lösning på det mesta... Fråga!

I den gemensamma databasen ingår Prinfoföretagen i Sverige och även den norska grafiska kedjan Prinfo AS samt den danska Printnet, vilket gör att nätverket omfattar närmare 100 tryckerier och grafiska företag. En kraftfull resurs med en stor samlad kunskap och erfarenhet. Varje företag har en egen databas för sina kunder. Den direkta kommunikationen mellan oss gör att vi kan fördela toppar i beläggningen, lösa tekniska problem snabbt och inte minst underlätta ISO 9000-arbetet.

 

Bergs Grafiska, Heliosvägen 1C, 120 30 Stockholm
Telefon: 08-556 009 91, Fax: 08-642 19 85, Jour 070-643 30 00
info@bergsgrafiska.se