Nätverk

   I vårt nätverk kan vi erbjuda dig som kund:

 • Tillgång till ett stort antal grafiska företags kunskap och resurser och samtidigt ett personligt engagemang. Alltså det stora företagets möjligheter och det lillas flexibilitet och närhet.
 • Optimal tillförlitlighet
 • Del i den snabba teknikutvecklingen. Vi samarbetar med externa konsulter och tar fram verktyg för att underlätta för oss och även då för dig.
 • Tryck på leveransorten (distribuerat tryck) och samproduktion (kalibrerad!).
 • Garanterat miljöanpassad produktion. Svanenmärkt eller ISO 14000.
 • Stort produkturval och tjänster. Bl.a. skyltar, banderoller, tröjor.
 • Nätverk för lösning av tekniska problem samt för bevakning av trender och produktionslösningar.
 • Projektledning och produktion av hela kampanjer.
 • Utbildning i grafisk teknik inkl. Internet.
 • Konsultstöd vid investeringar och produktionsflöden.
 • Webhotell och databaslösningar.

Bergs Grafiska är ditt nätverk när det gäller tryck och kommunikation. Vi har en stor kontaktyta när det gäller kommunikation och fungerar gärna som bollplank. Vi har också tillgång till stor erfarenhet och produktionsresurser genom vårt tidigare samarbete i Prinfo AB, som vi bildade tillsammans med närmare 30 andra tryckerier och grafiska företag över hela landet. Hälften av dessa har av olika skäl lämnat Prinfo, men vi har fortfarande ett visst produktionssamarbete. Ett samarbete som ger oss möjlighet att bevaka och testa senaste teknik, vi kan dela på stora jobb, mycket snabba jobb som ska levereras ute i landet kan vi trycka på plats, vi klarar hela kampanjer med allt från etiketter till stortavlor. Även volymkopiering, färgkopiering och digitaltryck. En tröja med tryck, likväl som en bussbaksida kan slinka med också.

Tillförlitlighet när det gäller att klara ett uppdrag med all den backup som finns i vårt nätverk är uppenbar. Och framförallt har du bara en kontakt som kan erbjuda den omsorg och närhet som krävs i den allt snabbare och allt mer komplexa produktionsgången.

Vårt stora nätverk gör att vi kan erbjuda dig allt tryck. Bland våra samarbetspartners finns maskiner och kunskap för att trycka t.ex. kedjeblanketter och kuvert som färgutskrift av mässaffischer eller framtagning av en illustration. Dessutom har vi ett stort formatområde. 4-färg kan vi erbjuda i formaten A4, A3, A2, 50x70, 70x100 och 120x160 cm.

Ta kontakt med oss på Bergs Grafiska när det gäller all information som ska spridas. Som du förstår har vi ett nätverk som står klart. Speciellt duktiga är vi på den praktiska sidan och att se till att det fungerar hela vägen. Tillsammans med dig kan vi hitta en lösning på det mesta... Fråga!

Vårt nätverk har även förgreningar i Norge och Danmark, vilket vi utnyttjat för kunder som själva har verksamhet där eller har sina kunder i något eller båda av länderna.


Entrén:
Startsida Entrén
Företagsidé
Nyheter
Karta
Färdväg
Tidsvinst
Ditt Nätverk
Personal
Historik
Program