Tidsvinst

 

Tid är pengar heter det ju. Och tid kan du vinna på Internet, fast det kanske verkar som det vore tvärtom. Åtminstone verkar det finnas gott om väntetid. I synnerhet om folk vill tvinga på dig en massa dekorationsbilder och de senaste finesserna med bilder som hoppar och snurrar.

Denna sida vill ge dig tidsvinster. Kanske så att det räcker för att betala tillbaka det du lagt ned för att komma upp hit. Så högt har du egentligen inte kommit. Vi finns på tredje våningen här på Heliosvägen 1C. Vill du veta hur lång tid det tar för dig att komma hit med bil? Och hur du ska åka? Varsågod! Visst var det en höjdare. Du kan få resvägen, avståndet och tiden till alla adresser i Stockholm.

Vill du åka någon annanstans? Det finns gott om tidtabeller på Internet för både båt, tåg och flyg. Boka hotellrum? Inte heller något problem.

Bokning av biljetter till allehanda evenemang, teatrar m.m. kan också ge dig tid till annat. Om du har en läsare av senaste modell förstås. Inte alla av oss här på Internet är praktiskt lagda och ser till att det fungerar enkelt. Vilket är en förutsättning för tidsvinst.

Bättre lycka med vädret kanske.

Läsa tidningarna på jobbet kanske ger värdefulla uppslag. De flesta finns ju direkt på din skärm. Svenska Dagbladet, DN, Aftonbladet, Affärsvärlden, New York Times.

Allt om golf? Fast det tittar du på förstås när du kommit hem. Eller räknas det till business?

Annat praktiskt: postnummerkatalogen, gula och rosa sidorna för hela landet, hur hittar de flesta (910.000) i näringslivet, organisationer och förvaltning.

Slutligen tipset som löser alla problem och gör dig till en mästare i allt. Dock på engelska, men ändå. Du får lära dig allt från att göra papperssvalor, putsa silver till hur du förbereder dig för en jordbävning.


Entrén:
Startsida Entrén
Företagsidé
Nyheter
Karta
Färdväg
Tidsvinst
Ditt Nätverk
Personal
Historik
Program