Trycksaker Stockholm

 VI HAR TVÅ RYKTEN ATT VÄRNA OM
- DITT OCH VÅRT

Vi tar hand om det praktiska och ser till att det fungerar hela vägen. Det kan gälla layout, originalarbete, bildhantering, anpassning för tryck eller internet. Utskrifter, s/v- och färgkopiering, digitaltryck, offsettryckning, bokbinderi, adressering, kuvertering, distribution och lagerhållning.
Ledstjärnorna är omsorg och fantasi för att göra det enkelt för dig. Även om processen kan vara svår lotsar vi dig fram till mål.
Specialitet: A5- och A4-trycksaker på kort varsel.
Bilden föreställer vår första el-bil 1998.

Nyheter

2014-10-19
Kraftigt ökade resurser för digitaltryck i färg.
Digitaltryck i färg på kuvert och vanligt tryckpapper, obestruket, silk och glättat. Det mesta levereras inom 24 timmar och vi tar emot material från de flesta dataprogrammen. För allmänna råd se Trycksaker i vår meny ovan, t.ex. 21 rätt som innehåller råd och tips för en bättre trycksaksproduktion.

Uppdateringar
Hittills i år har vi uppgraderat InDesign och även övriga Adobeprogram till senaste version. För QuarkXpress har vi 6 och version 9.1 aktiva. Dock byter alltfler till Indesign, som numera är vanligast bland våra kunder.

Äldre nyheter

2014-12-14
Falsning i ny snabb maskin
Att vika papper hör också till en av våra specialiteter. Är du osäker på hur originalet ska göras kan vi göra en mall till dig eller berätta hur du ska göra. Tag kontakt med Sören Berg.

2015-07-10

Utskick och distribution
När det gäller utskick och distribution kan vi sköta posthantering, adressera på kuvert eller direkt på trycksaken. Tryck på kuvert, kuvertering, inplastning m.m.

2015-05-02
NYHET! Kuverttryck
Med senaste teknik kan vi trycka dina kuvert i färg under dagen. I samma tryckning kan vi även adressera kuvertet!
Priset är mycket lågt.
T.ex.
680 kr + moms för 500 st C5 kuvert med remsa i 4-färg i brukskvalitet. Sänd oss ett original och du får ett prov. Vi kan förstås göra originalet också.

Företagsidé
Det ska bli rätt och det ska fungera.
Företagsidé

Like us on Facebook!

 
Bergs Grafiskas nätverk ger dig tyngd. Läs mer här
 

Ny version av 21 rätt
för bättre dokument
Klicka här för pdf-fil

 
Svanenmärkning tjänar alla på...
Läs mer